Brønderslev Bibliotek ønskede at ensrette deres visuelle identitet og kommunikation på tværs af deres tre lokationer og Det Mobile Bibliotek. Med afsæt heri blev en ny visuel identitet skabt.

Brønderslev Bibliotek er placeret på tre lokationer i Brønderslev Kommune, og derudover tilbydes biblioteksservicen; “Det Mobile Bibliotek”, der sikrer at borgere, som ikke bor i nærheden af et bibliotek, også har mulighed for at låne bøger. Men Brønderslev Bibliotek er meget andet end et klassisk bibliotek. Det er også et socialt mødested, et kulturelt omdrejningspunkt, et sted, hvor man kan få hjælp og rådgivning.

Denne spændvidde skulle afspejles i en ny identitet, som både visuelt kunne binde de forskellige lokationer sammen, men som også kommunikativt gav mulighed for at fortælle, hvad Brønderslev Bibliotek står for.

Ønsket om at skabe en fælles forståelse, for hvem Brønderslev Bibliotek er, blev omdrejningspunktet i en kernefortælling der udmundede i et nyt payoff: midt i din verden.

Udarbejdelsen af den visuelle identitet resulterede blandt andet i en farvepalette med mange nuancer og et brandmark med uendelige muligheder, som kan tilpasses specifikt til både platform og målgruppe.

Læs mere
Kunde
Brønderslev Bibliotek
Kontaktperson
Rasmus Risbjerg

Vil du vide mere?

Rasmus Risbjerg

Kontaktdirektør / Partner