Baggrund

CBRE Intego er en landsdækkende servicepartner med speciale i el-teknik, mekanik og automation. De hjælper hver dag dansk industri og erhverv med at minimere risici og optimere driften; og med at udbygge og fremtidssikre infrastrukturen.  

CBRE Intego kom til Clienti med ønsket om at optimere brugeroplevelsen på deres website, som fremstod uoverskueligt med meget indhold. Det var svært at finde rundt i de mange ydelser, kompetencer og specialer, der blev kommunikeret og ligeledes var der meget indhold, som kun var beskrevet i pdf’er. Opgaven var i første omgang at klarlægge kunderejsen, og udarbejde en struktur og et indholdskoncept, som passer til denne.

Afklaring

Efter en afklarende proces med interne workshops med fagspecialister og kundeansvarlige og med eksternt input fra kunderne fik vi opbygget en ny kunderettet struktur på kommunikationen af CBRE Integos ydelser og specialer. Samtidig fik vi opdateret den visuelle identitet, så brandet kom tydligt til udtryk.   

Resultat

Vi har i fællesskab med Intego arbejdet på opbygningen af indholdet, således man nemt får et overblik over alle løsningerne allerede på forsiden og kundefordelene under hver enkel ydelse kommer tydeligt frem. Sitet er optimeret således det indhold, der før blev henvist til i pdf’er, nu ligger direkte på sitet. Indlæggelse af indhold har CBRE Intego selv stået for. Til topbannerne på sitet har vi udviklet små korte animationer, der både gør sitet levende og samtidig viser lidt om, hvem CBRE Intego er.

Clienti står for håndtering og annoncering på Google og sparring om SEO, så vi sikrer synlighed og trafik til det nye site.

 

Se hjemmesiden her: Intego.dk

Kunde
CBRE Intego
Kontaktperson
Charlotte Liendgaard Vigh

Vil du vide mere?

Charlotte Liendgaard Vigh

COO / Partner