Nordjyllands Trafikselskab planlægger den kollektive trafik i Nordjylland og har mere end 600.000 brugere. Selskabet er derfor ikke bare Nordjyllands Trafikselskab, men nordjydernes trafikselskab – dem, der sikrer, at vi kan bevæge os fra A til B og fra menneske til menneske. Og netop mennesket er vigtigt; for når vi skal frem til noget, skal vi ofte også frem til nogen – til mormor, til tandlægen, til kollegerne eller til kæresten.

Der findes tusindvis af relationer i Nordjylland, der kræver mobilitet, og dem har vi ønsket at skildre i en kampagne, som nordjyderne kan se sig selv i. Og som aktiverer NT’s nye pay off: “Din verden rundt”.

Her har vi, frem for at fokusere på busser, tog og rejseplaner, sat nordjyderne og deres relationer til hinanden i første række. I kampagnen portrætterer vi derfor tolv personer og seks relationer, der afspejler den diversitet, der gør sig gældende blandt NT’s mange brugere.

Kampagnen er både udfoldet gennem TV-spots, busreklamer, printannoncer og tilhørende kampagnesite, mens vi i forbindelse med foto-shoots og filmoptagelser har skabt en behind-the-scenes-film, der viser, hvordan kampagnen er blevet til.

Læs mere
Kunde
Nordjyllands Trafikselskab
Kontaktperson
Rasmus Risbjerg
NT-Case-Gavtyv_Clienti_2
NT-Case-Bus-Clienti_3
NT-Case-Bus-Clienti_4
NT-Case-Full-Website-Clienti_4

Vil du vide mere?

Rasmus Risbjerg

Kontaktdirektør / Partner