Clienti søger erfaren paid social-specialist

Elsker du at skabe resultater gennem Facebook og Instagram? Og LinkedIn, Snapchat og Pinterest? Kan du lide at rådgive store og mellemstore virksomheder, hvordan de generelt skal agere i det digitale medielandskab? 

Vi søger efter en specialist, der gerne skal starte 1. september 2021. Vi oplever stor efterspørgsel efter vores services relateret til digital marketing, hvorfor vi har brug for ekstra hænder. Du bliver en del af et team på seks personer plus studiemedarbejdere. 

Som paid social-specialist kan du ikke lade være med at holde dig opdateret på nyheder og nye digitale muligheder. Du vil blive ansvarlig for at skrive overbevisende og interessante annoncetekster, opbygge kampagnestrukturer på de forskellige annonceplatforme samt sikre at alle de strategiske initiativer eksekveres succesfuldt ud fra stramme deadlines og aftalte budgetter på tværs af adskillige annoncekonti.  

 

Hvis du tænder på følgende, så synes vi, at du skal søge jobbet: 

  • Flere leads end forrige måned 
  • Sund RoAS 
  • Avancerede custom audiences 
  • Upper og lower funnel-struktur 
  • Du ved, at tracking er essentielt for at vise din værdi 
  • Du ved, at content betyder mere end nogensinde 
  • Du ved, at lead ads er et fantastisk supplement til en halvkedelig landing page 

Du kommer til at have egen kundeportefølje med hjælp fra de øvrige i digital marketing. Clienti arbejder eksempelvis med HusCompagniet, Tivoli Friheden, JBS og Ringkjøbing Landbobank. Vi har også rigtig mange B2B-kunder, men deres navne er ikke lige så kendte, så dem namedropper vi ikke her. Udover at have teknisk forståelse, så sætter vi også en ære i at rådgive kunderne proaktivt og generelt være deres digitale sidekick, der sætter kundernes forretning over alt andet. At have øje for detaljen og være løsningsorienteret samt værdsætte datadrevne beslutninger er alle essentielle egenskaber i din rejse mod at blive en best-in-class digital marketing specialist hos Clienti. 

Vi har også specialister i Google Ads og SEO, hvorfor du kan opbygge viden om flere forskellige kanaler, der kan skabe værdi for et bredt kundesortiment. Hvis du har kendskab til e-mail marketing er det et plus. Vi arbejder med Mailchimp, HubSpot og ActiveCampaign. 

Clienti er et integreret brandbureau, der skaber sammenhæng i opbygningen af kundernes brand. Vi har forskellige afdelinger med eksempelvis content, web, konsulenter og specialister i digital marketing. Vi er 35 mennesker, fordelt på Aalborg og Aarhus, der elsker virkningsfuld kommunikation. Vores hovedkontor er i Aalborg, og vi ønsker at ansætte med opstart 1. september 2021. 

Vi mener, at din erhvervskarriere er en katalysator for din fremtidige identitet - for vi er ikke kun interesserede i, hvem du er, men hvem du vil være. 

Kom og sælg ting online, skab leads, fortæl historier, styrk brands, opret processer, skalér konti og hjælp Clientis kunder med at gøre deres drømme til virkelighed. 

 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil have jobbet? 

Skriv lidt om dig selv og dine erfaringer, og send det til ansog@clienti.dk med emnelinjen ”Paid social”. Vi lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette. 

 

 

For yderligere info

Lasse Juhl

Head of Digital Marketing