Clienti er et integreret brandbureau med to lokationer i Jylland og en i København. Vi er mere end 40 medarbejdere og spænder vidt både kunde- og kompetencemæssigt. Du vil blive del af en virksomhed med dygtige specialister inden for vores fag, der brænder for at udvikle brands og levere resultater for kunderne. Vi kan godt lide at spille hinanden gode og værner om en kultur, hvor vi både passer på og udfordrer hinanden.

Vi søger.

Er du skarp på deadlines, kundeservice og kommunikation? Kan du have 20 bolde i luften samtidig med, at du siger noget sjovt til en kollega, fanger din mobil og svarer din kunde med et smil i stemmen? Og er det helt naturligt for dig at tage ansvar og stå i spidsen for projekter og være den, alle de andre læner sig op ad, når det går stærkt. Så er du den projektleder Clienti står og mangler.

Din faste arbejdsplads bliver på vores kontor i Aarhus, men du skal være parat til også at tilbringe tid i vores afdeling i Aalborg, hvor vi har samlet vores kreative og digitale teams.

Du får 38 engagerede og kompetente kollegaer, som med hver deres personlighed udgør et fantastisk stærkt team. Og sammen med vores spændende og unikke kunder giver de dig et udfordrende job, og en sjov og anderledes hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, hvor vi sætter barren højt.

Arbejdsopgaver.

Som projektleder får du en central rolle i dialogen mellem vores kunder og vores kreative og digitale afdeling. Du kommer til at arbejde direkte sammen med flere forskellige kontaktchefer og får indsigt i mange forskellige typer af kunder med mange forskellige strategiske og kommunikationsmæssige udfordringer.

Dine primære arbejdsopgaver består i at projektlede opgaverne i dagligdagen og sikre, at de alle bliver løst på et højt niveau til aftalte deadline.

Opgaverne er blandt andet:

  • Dialog, rådgivning og sparring med kunder
  • Dialog med leverandører, medier, trykkerier, fotografer og filmproduktionsselskaber
  • Udarbejdelse af marketing-, handlings- og tidsplaner
  • Udarbejdelse af kundebudgetter og fakturering
  • Briefing og styring af kreative teams
  • Sikre målstyring af mange forskellige opgaver

Din profil.

Vi forventer, at du er enten cand.mag eller cand.merc. og har mindst 3-4 års erfaring fra bureau, marketingfunktion eller lignende. Du skal elske at skabe kontrol i kaos, og så skal du først og fremmest have flair for dialog med kunder. Herudover er du vant til at have mange projekter i gang samtidig. Du gør dig altid umage, og fungerer godt i spændingsfeltet mellem kreativ udvikling og benhård styring. Du skal være ansvarsbevidst, engageret og dynamisk og klar på en krævende stilling i en virksomhed, hvor din rolle er både vigtig og meget synlig i resten af organisationen.

Søg.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Send dit CV og en kort, motiveret ansøgning på ansog@clienti.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Charlotte på 2963 8970.

Har du spørgsmål?

Charlotte Liendgaard Vigh

Direktør / Partner