Clienti søger strategisk konsulent 

Til at understøtte bureauets partnere i det brandstrategiske arbejde søger vi en konsulent, som drømmer om at bruge sin baggrund indenfor indsigtsarbejde og data til at skabe fremtidens kommunikationsløsninger. Det er en stor mulighed for dig, der virkelig brænder for at arbejde med kunde- og markedsindsigter, udvikle brand- og go-to-market strategier, briefinger til den kreative afdeling og sikring af, at det kreative koncept underbygger det strategiske arbejde. 

Vi forestiller os, at du enten kommer fra kundesiden som brand manager eller lignende, og derfor er vant til at arbejde med indsigtsarbejde og data. Eller, at du er fra et mediebureau eller reklamebureau og ønsker at videreudvikle dine kompetencer indenfor det brandstrategiske område. Du ved, hvordan man opbygger et brand og bevæger dig hjemmevant i krydsfeltet mellem forretningsstrategi, kommunikation og kreativitet. 

 

Dine opgaver: 

En del af dine opgaver bliver at foretage markeds-, konkurrent- og forbrugeranalyser - både som desk research og interviews, at assistere i faciliteringen af workshops og at deltage aktivt i udviklingen af det brandstrategiske arbejde for både nye og eksisterende kunder. Du kommer til at arbejde i kundeteams sammen med kundeansvarlige, kreative og digitale specialister, og som konsulent hos Clienti er du også med til at implementere strategierne for vores kunder i dagligdagen. 

 

Vi forventer: 

  • at du er skarp og nysgerrig 
  • at du er struktureret og har analytisk sans 
  • at du har en god forretningsforståelse og er resultatorienteret 
  • at du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt 
  • at du ikke har problemer med at præsentere og argumentere for dine konklusioner 
  • at du har en relevant videregående uddannelse og mindst 4 års erfaring 
  • at du har overblik og evner at have mange bolde i luften  
  • at du kan arbejde med base i enten Aalborg eller Aarhus 

 

Om Clienti: 

Clienti er et integreret brandbureau med kunder i hele Danmark og kontorer i Aalborg og Aarhus. Du får 30 engagerede og kompetente kollegaer med vidt forskellig baggrund, men med en fælles passion for branding, reklame og kommunikation. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, hvor vi altid sætter barren højt. Sammen med vores spændende og unikke kunder giver det dig et udfordrende job og en sjov og anderledes hverdag, hvor ikke to dage er ens.  

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt 

Send dit CV og en kort, motiverende ansøgning til ansog@clienti.dk.

 

Har du spørgsmål til stillingen?

Charlotte Liendgaard Vigh

COO / Partner