Kreativt talent søges 

Vi søger en ambitiøs og talentfuld kollega til vores kreative afdeling. 
Så hvis du har lyst til at være med til at gøre vores løsninger endnu skarpere, så skynd dig at læse videre.

Vi søger.  

Vi har rigtig meget at lave i vores kreative afdeling, og især vores film og motion graphic del er i vækst. Derfor søger vi en ny, ambitiøs kollega til vores kreative team.

Du kan komme mange steder fra – både fagligt og geografisk, men i forhold til geografien er det et krav, at du er på kontoret i Aalborg mindst 3 dage om ugen. Om du de andre 2 dage sidder på kontoret i Aarhus, kombineret med hjemmearbejdsdage, har vi det fint med. Det vigtigste er, at du er den rigtige.

Ift. det faglige kunne du være verdensmester i After Effects eller Premiere Pro.

Måske er du Visual Art Director eller grafisk designer. Du har i hvert fald en meget sikker stil og kan designe på tværs af platforme. Og så har du kastet din kærlighed over film og Motion Graphics. Du skal være en haj til After Effects eller i hvert fald godt på vej. Ikke bare rent teknisk; også når det handler om at være kreativ og idéudviklende. Du er helt skarp i farver og komposition og har styr på timing og musikalitet. Og så har du lyst til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer; til i samarbejde at sætte retning for vores kreative niveau, og i det hele taget bare være med til at skabe et inspirerende miljø.

Men du kunne også have en baggrund som filmfotograf.

Af den slags, der vil være vild med at stå bag kameraet og skabe de billeder og stemninger, der er med til at løfte og udvikle denne del af vores forretning. Den slags, der også elsker at redigere dem og følge projektet helt til dørs, hvorfor Premiere Pro er en rigtig god ven.

Det er vigtigt, at du har et højt niveau i din kreative idegenerering. At du kan tænke storyboards og filmidéer til brand- og kampagnefilm eller den enkle, geniale idé til en YouTube-film. At du har lyst til at dele din tid mellem at stå bag kameraet og sidde bag skærmen og sikre, at alt spiller ned til mindste detalje. 

Lige gyldigt hvem du er, får du verdens bedste kolleger. Et kreativt team, som hjælper og passer på hinanden, og som både kan knokle og hygge sig i hinandens selskab, og som altid sætter barren højt, som det kræves, når man er Clienti’er. For det meste går de hjem til tiden, men nogle gange rykker de også igennem – fordi de ALTID sætter kunderne først – det elsker vi dem for.

Og resten af huset er også ret søde og dygtige. Alt i alt får du 32 kolleger, en flad struktur, hvor vi alle er en del af den travle hverdag, samt 640 helt nye og lækre kvadratmeter i en gammel tekstilfabrik i Aalborgs Vestby – foruden det hyggeligste kontor i kontorfællesskabet Perron i Aarhus Midtby. Begge kontorer ligger 20 skridt fra en togperron.

Om Clienti. 

Clienti er et integreret brandbureau med kunder i hele Danmark kontorer i Aalborg og Aarhus. Vi er i alt 32 engagerede og kompetente mennesker med vidt forskellige baggrunde, men med en fælles passion for branding, reklame og kommunikation. Sammen med vores mange spændende kunder giver det dig et udfordrende job og en sjov og anderledes hverdag, hvor ikke to dage er ens. Arbejdsmiljøet er uformelt med højt til loftet, og en barre, der altid sættes højt. Vi elsker at løbe hurtigt, men også at tage os tid til at nyde hinandens selskab i hyggelige rammer.

Søg.  

Tiltrædelse: Hurtigst muligt 

Send dit CV og en kort, motiveret ansøgning til ansog@clienti.dk.

 

Har du spørgsmål til stillingen?

Mette Danmark

CEO / Partner