Elsker du at arbejde med brands? Har du mere end 5 års erfaring med det? Falder det dig naturligt at løse komplekse problemstillinger? Og er du en, der kan samle folk og drible tingene i mål? Så kunne du meget vel være vores nye seniorkonsulent/kontaktchef i hjertet af Aarhus.

Hos Clienti Aarhus vil du som seniorkonsulent/kontaktchef blive en del af vores kontaktafdeling. I tæt samarbejde med vores direktør og øvrige konsulenter kommer du til at stå for salg og rådgivning af integrerede kommunikationsløsninger. Kunderne omfatter danske og internationale virksomheder såvel som offentlige institutioner. Der følger et stort ansvar med jobbet, men også en stor grad af frihed og gode muligheder for selv at påvirke din rolle og hverdag.

Jobbet.

Salg er en naturlig del af dit arbejde. Du har lyst til at opbygge din egen kundeportefølje via netværk og newbizz og sælge Clientis integrerede tilgang til kommunikation.

Rådgivning og tæt dialog med kunderne er en lige så vigtig del af din hverdag. Dine primære opgaver i jobbet bliver at hjælpe med at skabe retning og sammenhæng i kundernes marketing- og kommunikationsindsats. Du skal være i stand til at forklare sammenhængen, så alle har en fælles forståelse af hvilke budskaber og medier, der skal til for at nå de bedste resultater. Du vil være ansvarlig for udvikling og præsentation af løsninger, der styrker og flytter kunderne. 

Herunder bliver du et centralt bindeled mellem bureauet og kunden, hvor du sørger for, at strategi altid går op i en højere enhed med den kreativitet, der bliver udviklet. Til det hører også, at du løbende sørger for grundig overlevering af opgaverne og sparring med projektledere og kreative kolleger.

Dig.

Du brænder for det, du gør. Og du ved, hvordan man gør. Du ved, hvordan man opbygger et brand anno 2019 og trives i et dynamisk miljø med skiftende opgaver og skarpe deadlines. Du er sikkert uddannet cand.merc., eller har anden relevant videregående uddannelse og

  • Du har gennem flere år arbejdet med kommunikation og marketing – gerne på bureau
  • Du nyder og evner at sælge både dig selv og Clientis integrerede tilgang til markedsføring
  • Du har en god talforståelse og indsigt i økonomi, og arbejder struktureret med det
  • Du holder overblik og kan holde gang i mange projekter på samme tid
  • Du er analytisk og stærk på strategi 
  • Du forstår at udvikle de bedste løsninger med forståelse for den enkelte kundes forretning
  • Du er som person energisk, nysgerrig og har et vindende væsen 

Os.

Vi tror på integration af kompetencer, erfaringer og indsatser. Derfor har vi valgt at være et integreret brandbureau med kompetente og dedikerede mennesker på alle pladser – og med evnen og viljen til at gå all-in for vores kunder. Vi er mere end 40 medarbejdere fordelt på to lokationer og spænder vidt kunde- og kompetencemæssigt. Vi kan godt lide at spille hinanden gode og værner om en kultur, hvor vi både passer på og udfordrer hinanden.

Søg.

Send din ansøgning og dit CV til direktør/partner, Charlotte Liendgaard Vigh. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe og høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig. Kandidaterne udvælges løbende. 

Send din ansøgning til ansog@clienti.dk 

Har du spørgsmål?

Charlotte Liendgaard Vigh

Direktør / Partner