Kampagne kommer af det latinske campania, som betyder slagmark. Og ja! Det ligner en slagmark derude. Medietrykket har aldrig været voldsommere. Mængden af støj har aldrig været større, og forbrugerne aldrig mere kritiske og informerede. Det gør marketingopgaven mere kompleks.

Skal man trænge igennem, må man tænke sine kampagner og aktiviteter godt igennem. Det kræver analysearbejde, menneskelig indsigt og forståelse af hvilken værdi, man kan tilbyde som brand. Og så kræver det en stærk idé på tværs af medier og kanaler. En idé, der fanger folks opmærksomhed og bevæger dem.

Det lever vi i sagens natur op til hos Clienti. Hvad enten der i din kampagne er brug for reklamefilm, pre-rolls, radio, outdoor, contentmarketing, digitale bannere eller det hele på en gang, så er vi leveringsdygtige. Vi ser integreret på kampagnen, og vi har den forståelse for markedet og de gældende spilleregler, der skal til for at kunne navigere og rådgive dig professionelt – både når det gælder lokale, nationale og internationale kampagner.

Sådan arbejder vi.

Vil du høre mere om kampagner?

Gå til kontakt