Alle vil have leads 

Med en leadgenereringsstrategi og kampagner er det muligt at gøre noget ved det. Målet er ikke at sælge up-front, men, med al den viden, som vores data giver, at opbygge en tæt og troværdig kunderelation. Vi sikrer, at du hjælper kunden videre i processen, så de hele tiden bliver ramt af relevant markedsføring, der til sidst gør dem til salgsbare leads.

Vi eksekverer en integrereret strategi og gennemtænkt set-up, så en kanal aldrig står alene. Når vi arbejder med leadgenerering kan det eksempelvis være Facebook og LinkedIn annoncering, som er med til at skaffe B2B leads. Dette understøttes af e-mail marketing, blogs, white papers og landingpages, når vi kommer længere ned i tragten.

Der er mange måder at skabe leads på og også et utal af systemer, man kan anvende til at opsamle leads. Uanset hvordan du tilgår disse muligheder, får du hos Clienti effektive redskaber, der er med til at sikre dig et fortløbende og resultatskabende engagement i dit brand. Vi kan hjælpe dig med leadgenerering og sikre sammenhæng mellem marketing og salg.

HubSpot

Clienti er HubSpot-partner, og vi kan hjælpe dig med at skabe ny forretning og samtidig binde dine eksisterende kunder tættere til virksomheden. Det gør vi ved at binde dine salgs- og marketingaktiviteter sammen via automatiserede tilgange, hvor vi med de rette budskaber kan understøtte de forskellige faser af dine målgruppers kunderejse.

Softwareplatformen HubSpot er et inbound marketing- og salgsstyringsværktøj, der kan hjælpe dig med at tiltrække nye besøgende til dit website, konvertere kolde leads til glohede kundeemner og ikke mindst gøre eksisterende kunder til ambassadører for din virksomhed. Hos Clienti kan vi hjælpe dig med det alt fra det strategiske afsæt for dine HubSpot-aktiviteter til selve udviklingen og implementeringen af de kunderettede budskaber i de automatiserede flows.

Vil du vide mere?

Bliv kontaktet