Asetek udvikler, producerer og afsætter high-performance IT-cooling produkter. De primære slutbrugere er gamere og entusiaster samt datacentre over hele verden. Med mere end 6 mio enheder solgt og fokus på konstant innovation er Asetek en toneangivende global spiller med en årlig omsætning tæt på en halv milliard kroner.

Resultatet indtil videre er en revitaliseret identitet til Asetek, et nyt corporate website samt en ny co-branding strategi med de kendte computerbrands, som anvender Aseteks teknologi og produkter til at styrke deres computeres performance.

Over de kommende år er fokus på at få opbygget kendskabs- og præferencegraden til Asetek ude hos slutbrugeren gennem en række forskellige indsatser udover co-branding strategien. Bl.a. står Asetek bag Coolnation Masters, som er et online forum og gaming event for alle gamere i hele verden. Clienti har også været med til at udvikle identiteten og websitet omkring Coolnation.

The game continues!

Læs mere
Kunde
Asetek
Kontaktperson
Charlotte Liendgaard Vigh

 

For at styrke relationen og kendskabet hos slutbrugeren har vi sammen med Asetek udviklet en ny brandstrategi, der skal sikre endnu større præference for Aseteks produkter helt ude hos slutbrugeren.

Asetek står bag Coolnation Masters,
et online forum og gaming event for
alle gamere i hele verden.

The game continues!

Vil du vide mere?

Charlotte Liendgaard Vigh

COO / Partner