I Østjylland, nordøst for Aarhus, ligger Danmarks fjerde største lufthavn, Aarhus Airport. Rundt om har du landets næststørste vækstområde. Potentialet er stort. Det er ambitionerne også. Af samme grund er der blevet investeret massivt i et nyt in-airport hotel, restaurant, legeland for børn og meget andet, der skal tiltrække flyrejsende fra hele Midt- og Østjylland.

Målet er klart. Lufthavnen skal i løbet af de næste år tredoble deres passagerantal fra 2019 på 500.000 mennesker. Og det skal Clienti hjælpe til med. Clienti har fået til opgave at drive præference og skabe øget kendskab til den østjyske lufthavn.

 

Head of Marketing ved Aarhus Airport, Simon Bjørn, uddyber:

Vi havde brug for en partner, der formår at agere hurtigt. Vi arbejder i en branche, hvor alting går meget stærkt, og det er vigtigt at være fleksibel og omstillingsparat og opmærksom på nye trends og tiltag inden for branchen. Clientis dybe kendskab til medierne i kombination med deres aktive tilgang til at teste nye ting af gjorde udslaget. I de første par måneder har vi allerede opnået flere besøgende på vores hjemmeside end nogensinde før. Det lover godt.

 

Lasse Juhl, Head of Digital Marketing, ved Clienti supplerer: 

Aarhus Airport har mere end 25 direkte afgange til resten af Europa. De har i kraft af det seneste års renoveringer gennemgået en imponerende forvandling. Nu skal stærk og inspirerende kommunikation på hverdagens mange medier gøre resten af arbejdet. Mange mennesker i Jylland har haft det med at vælge Aalborg, Billund og Hamborg. Vi skal skabe fortællingen om, at Aarhus også har en rigtig god lufthavn. Og ikke bare det: At den faktisk er tættere på end man tror. Vi er overbevist om, at vi med et betragteligt øget reach og emotionelle historier, kan sikre luft under vingerne.

 

Clienti hjælper med det kreative arbejde samt eksekvering på Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Search, Display og YouTube. Balancegangen mellem brand building og taktiske kampagner bliver et gennemgående tema for den ambitiøse lufthavn.

 

I Aarhus servicerer Clienti bl.a. også Tivoli Friheden, Aarhus Vand og Salling Group.

 

 

Vil du vide mere?

Lasse Juhl

Head of Digital Marketing