SACKit - ROCKit

Udvikling af international B2C-kommunikationsplatform, go-to-market indsatser og digital markedsføring af ROCKit in-ear headphones.

Earth Control

Udvikling af et B2C kommunikations- og kampagnekoncept der, med udgangspunkt i omfattende målgruppeanalyser og en stærk SoMe-indsats, skal styrke brandets position inden for fødevarer.

Aalborg Renovation

Udvikling af et offentlig kampagnekoncept der via offline og online indsatser skal være med til at informere aalborgenserne om en ny sorteringsordning.

Bjerringbro

Udvikling af bosætningskampagne der, via online og offline marketingaktiviteter samt happenings, skal ændre opfattelsen af Bjerringbro fra jævn provinsby til et midtjysk smørhul med internationalt format.

Center For Voldtægtsofre

Udvikling af en landsdækkende informationskampagne der, via eksekvering på digitale kanaler samt outdoor, sætter fokus på voldtægt. Kampagnen opnåede markant eksponering samt medieomtale og resulterede i flere henvendelser til Center For Voldtægtsofre.

Flyt til Holstebro

Udvikling og eksekvering af brandingkampagne på sociale medier, som har til formål at øge kendskabet og interessen til Holstebro og dermed få flere til at flytte til kommunen.

Vil du vide mere?

Bliv kontaktet