Arctic Group er en familieejet koncern, som har udviklet sig til en af de stærkeste private koncerner i Grønland. Hver dag sikrer gruppens salgsselskab Arctic Import, at varer indenfor kolonial, møbler, dagligvarer m.m. bliver leveret til virksomheder, restauranter, detailhandel, hoteller etc. i hele Nordatlanten.

Clienti har været med siden 2018, hvor Arctic Group ønskede hjælp til at skabe en ny strategisk kommunikationsplatform og identitet, med henblik på at styrke de fremtidige go-to-market aktiviteter og sikre den fortsatte vækst. Sammen kørte vi en længere proces med stor repræsentation af medarbejdere og skabte i fællesskab en mere lean go-to-market struktur for de forskellige brands i koncernen; med udgangspunkt i ”Eksperter i Nord”, der blev symbolet på den fremtidige retning. Nu vil man koncentrere sig 100% om sine kernekompetencer og sit DNA, og dyrke Nordatlanten som sin hjemmebane. Løsningen blev pakket ind i en ny identitet, som både kommunikerer modernitet og nordatlantisk DNA.

Læs mere
Kunde
Arctic Group
Kontaktperson
Mette Danmark

Koncernen er specialiseret samhandelspartner for offentlige og private virksomheder på vore primære markeder i Grønland, Island og på Færøerne.

Vil du vide mere?

Mette Danmark

CEO / Partner