Roller

Projektledere

Projektlederen danner centrum for vores kunders kontakt med bureauet. Vores projektledere varetager den daglige kontakt og sikrer fremdrift, leverance og budget på de igangværende opgaver. Har du struktur, overblik og en rolig personlighed, er du godt på vej som projektleder. 

Kontakt

At sidde som kontaktansvarlig for vores kunder kræver, at du har det strategiske blik for kundens forretning, hvor de er, hvilke udfordringer de står overfor, og hvordan vi som bureau kan hjælpe dem med at skabe resultater. 

Kreative

Det kreative ben er stort på Clienti. Vi har AD'ere, tekstforfattere, konceptudviklere, grafikere m.m. Som del af det kreative team er du med til at udfolde kundens løsninger med udgangspunkt i den strategi, der er lagt for opgaven. 

Specialister

Nogle opgaver kræver en specialist. En med viden om et snævert område. Det kan være digital marketing, kodning af websites etc. Vi har flere forskellige af dem. Dem der bare kan noget helt specielt. 

Praktikanter

Vi sætter stor pris på vores praktikanter. De kommer typisk med et frisk pust og et nyt syn på opgaverne, som er med til at holde os til ilden og gøre os endnu stærkere. Som praktikant kommer du gennem et praktikprogram, hvor du får et indblik i bureauverdenen, hvor kunder, opgaver og deadlines bliver en del af din dagligdag. Du får muligheden for at prøve dig selv af, og vi får muligheden for at se, om du kunne være den næste profil, vi leder efter.

Ledige stillinger.

Vi har desværre ingen ledige stillinger lige nu...

Clienti-Kontor-Aarhus-Aalborg-Arbejder-Brandbureau

Fandt du ikke, hvad du søgte? 

Send os en uopfordret ansøgning

ansog@clienti.dk