Vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere

Fordi vores kunders komplekse problemstillinger ikke er løst med standardsvar, men kræver kreativitet og skarpe hjerner.

Vi er hver især specialister i noget. I strategi, salg, film, tekst, kodning eller medier. Men fælles for os er, at vi ved, magien opstår på tværs. Mellem dedikerede og kompetente mennesker. Det er der, konkurrencekraften ligger. Der, vi løfter kundernes brand og position. Der, de får mest valuta for pengene.

Vi arbejder typisk for store og mellemstore virksomheder. Men glemmer aldrig, at ligegyldigt hvor stor eller lille en virksomhed er, så er der altid mennesker bagved. Derfor er empati afgørende. Det handler om at forstå vores kunder og vores kunders kunder. Det er dem, vi kommunikerer med.

Der er mange veje til Clienti. Nogle gange søger vi. Andre gange prikker vi stjernerne på skulderen. Én vej er dog noget særligt. Vores praktikforløb.  

Hvert år efter sommerferien og nytår starter et nyt hold af praktikanter hos os. Unge mennesker med talent og ambitioner om at gøre en forskel. Og det er der god mulighed for som praktikant hos Clienti. Hvis du har potentialet og drivet, så får du rigeligt med opgaver i den periode, du er under vores vinger. Vi lærer dig forhåbentligt én ting eller to, og du får unik hands-on erfaring med det, der muligvis skal være din fremtidige levevej. Vi har mange ansatte i dag, der er startet som praktikanter. Hvis du har tæft og den rigtige indstilling, så er mulighederne store. Og har du mere talent end erfaring, så skal vi nok give dig sidstnævnte. 

Du bliver en del af en flok på typisk 3-4 praktikanter, der kommer igennem et onboarding-forløb og får tildelt en mentor under hele forløbet.

Hold øje med siden her, når vi åbner op for Clienti Talenti. Måske er du fremtidens Clienti.

Ledige stillinger.

Vi har desværre ingen ledige stillinger lige nu...

Eddi Bisgaard
Digital marketing (tidligere praktikant)

Da jeg startede i praktik vidste jeg ingenting om det, jeg sidder og laver i dag. Dengang havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet, at jeg bare fire år senere vil forvalte tocifrede millionbeløb hvert år på sociale medier på vegne af vores kunder.

Caroline Nielsen
Junior Projektleder (tidligere praktikant)

Man bliver lynhurtigt en del af holdet som praktikant, hvilket jeg syntes var vildt fedt. Det er virkelig et forløb fyldt med læring, sparring og udvikling.

Clienti-Kontor-Aarhus-Aalborg-Arbejder-Brandbureau

Send os en uopfordret ansøgning

ansog@clienti.dk