SACKit Light fra SACKit er stemningsskabende belysning. Af den slags, der får dig til at føle dig godt tilpas, og som tilfører ekstra til situationen. Som lysene på et juletræ, da man var barn – og andre lysglimt, der har brændt sig fast i hukommelsen. Det handler om øjeblikke. 

Magiske, smukke, bevægende, uforglemmelige øjeblikke. Øjeblikke, som lyser op i vores hverdag, og som SACKit Light gør ekstra lyse. Fordi man kan tage lampen med sig, og male stemninger, hvornår og hvor man vil. Og med baggrund i disse indsigter skabte vi konceptet Moving Moments til lancering af SACKit Light serien.

Læs mere
Kunde
SACKit
Kontaktperson
Mette Danmark

Målet for kampagnen var meget klar. Den skulle skabe maksimalt interesse for de nye SACKit Light og i sidste ende resultere i konverteringer i form af salg på sackit.com.

”Lanceringskampagnen af vores SACKit Light er endnu en af mange kampagner vi har lavet sammen med Clienti. Og endnu engang må vi sige, at vores samarbejde ramte plet. Produktlanceringen af SACKit Light har været en kæmpe succes både i DK og på vores andre markeder, og salget har været over alt forventning”
siger Kristoffer Glerup, medejer og founder af SACKit.

Vil du vide mere?

Mette Danmark

CEO / Partner