Umbraco har længe opereret med partnerbenævnelser som Gold Partner og Certified Partner. Som noget nyt ønsker Umbraco at fremhæve de bureauer, der mestrer deres Umbraco Cloud-platform, hvilket nu sker gennem Umbraco Cloud Powerhouse-certificeringen. Da Clienti er et af de bureauer i Danmark med flest websites på Umbraco Cloud, har vi nu fået certificeringen Umbraco Cloud Powerhouse.

Umbraco i skyen?
Umbraco Cloud er muligheden for at placere driften af dit Umbraco-website i skyen. På den måde overlader du bekymringen om opsætning af server, performance, pladsforbrug, sikkerhedsopdateringer, opgradering m.m. til et hold af Umbracos dedikerede ansatte, hvis eneste fokus er at sørge for, at den tekniske platform spiller og yder sit bedste.

Via Umbraco Cloud er du blandt andet sikret automatisk installation af sikkerhedsopdateringer, nem adgang til et udviklingsmiljø samt gratis SSL-certifikat.

”Gennem vores brug af Umbraco Cloud, udnytter vi kundens budget og vores webudvikleres evner på de opgaver, der skaber mest værdi for kunden og projektet. Vi undgår at skulle specialisere os ud i serverdrift, og for et – sammenlignet med andre Cloud-løsninger – lavt budget, får kunden og vi adgang til en service, der sparer både os og kunden megen tid og besvær. Og muligheden for nu at kunne pryde os med denne badge, blåstempler blot vores solide erfaring med brugen af Umbraco Cloud!” udtaler Mads Bundgaard, Head of Development i Clienti.

Med det at være Umbraco Cloud Powerhouse følger en række fordele for Clienti
Herunder blandt andet adgang til Umbraco Cloud-kurser, direkte adgang til rådgivning fra Umbraco HQ samt mulighed at fremvise vores bedste Umbraco Cloud-cases.

Overvejer du, om dit næste website skal bygges i Umbraco Cloud? – Eller har du et eksisterende Umbraco-website, som du overvejer at flytte til Umbraco Cloud?