Verden er makset ud med krig, pressede forsyningskæder, klima og mangel på arbejdskraft.

Vi har inviteret fremtidsforsker Carsten Beck fra Instituttet for fremtidsforskning til en snak om, hvorfor alle disse elementer gør din position og dit brand endnu vigtigere end før.

Støj og udfordringer gør, at man vælger det sikre. Det brand, du kender. Vi tager jer gennem en kort rejse på to timer, hvor vi kommer med inspiration fra de store makrotendenser inden for fremtidsforsikring og helt ned i din kommunikation, der skal sikre leads, salg og talentrekruttering.

Eventet er gratis og bliver afholdt på Strandvejen 35e, 1 9000 Aalborg

22. september kl. 09:00-11:30

 

Tilmeld dig her

Fremtidsforsker Carsten Beck og vores egen Charlotte Liendgaard Vigh kommer til at guide jer igennem to en halv time, hvor vi forhåbentligt kan give jer en eller to interessante indsigter med hjem.

Carsten Beck,
Fremtidsforsker

Carsten Beck foredrag baserer sig på fremtidsforskning og medarbejderudvikling på forarbejde med den enkelte kunde, og de bliver derfor vinklet netop i forhold til de muligheder og udfordringer, som I står overfor.

Charlotte Liendgaard Vigh,
Partner hos Clienti

Charlotte har gennem mere end 25 år rådgivet nogle af de største danske virksomheder i strategi og positionering, der ultimativt skaber branchevindere.

I kan finde lokation, agenda og tilmelde jer lige her.
Vi ses den 22. september 🧠