Nybolig Erhverv er blandt Danmarks markedsledende erhvervsmæglerkæder. Med 22 afdelinger er man lokal og landsdækkende på samme tid. Hos erhvervsmand Erik Andresen og en række investorer lurede den tanke dog, at der var potentiale til endnu mere. Det førte sidste år til et opkøb og en skilsmisse fra Nybolig og Nykredit, som kæden var en del af.

Kæden skulle sammen med en ny strategi, der inkluderede en opjustering af Capital Market-afdelingen og et øget fokus på pensionsselskaber, fonde og udenlandske investorer, have et nyt navn og fundament. Efter en længere afsøgningsfase gik opgaven til Clienti Aarhus. Adm. direktør, Erik Andresen, siger:

”Hos Clienti oplevede vi ikke bare en stærk analytisk tilgang og en god evne til at sætte deres viden i spil. Vi oplevede også et stort engagement i alle detaljerne omkring, hvordan vi skulle lykkes i den her nye fase. Det gjorde en afgørende forskel.”


Fra Nybolig Erhverv til Nordicals

Udviklingen af det nye navn for Nybolig Erhverv og den nye identitet har været undervejs siden starten af efteråret. Der er blevet arbejdet tæt sammen mellem de nye ejere, Clienti og kædens mange mæglere. Direktør for Clienti, Charlotte Liendgaard Vigh, siger:

”Det nye navn, Nordicals, vil matche kædens ambitiøse strategi og nye internationale selvforståelse. Navnet signalerer ikke bare kvalitet og bæredygtighed, men også udsyn. Det har i den sammenhæng ikke blot handlet om at tænke nyt, men også turde tænke større, hvilket også er centralt for den lanceringskampagne, der netop nu kører i hele landet.”

Hos Nordicals og Erik Andresen sporer man en god blanding af tilfredshed og optimisme:

”Vi er glade for resultatet og ser nu frem til – under det nye navn – at skabe en forretning, der er i stand til at sætte nye standarder i markedet til gavn for alle vores mæglere i kæden.”

For yderligere info

Charlotte Liendgaard Vigh

COO / Partner