Tivoli Friheden

Udvikling af nyt website og digitale marketingaktiviteter rettet imod såvel B2C- som B2B-segmentet har bl.a. løftet webshopomsætningen med 65%, øget antallet af sæsonkortholdere med 25% og ikke mindst været med til at sætte gæsterekord ved flere events.

Ringkjøbing Landbobank

Kontinuerligt samarbejde om private banking-, erhvervs- og privatkundekampagner med fokus på komplet, digital udfoldelse.

Aalborg Fyrværkerifabrik

Ti års samarbejde om at markedsføre fyrværkeri til danskerne. Alt fra strategi, koncept, design, website over til eksekvering på TV og digitale medier.

SellmerDiers

Clienti hjælper Danmarks 3. største sædbank med at rekruttere nye donorer og sælge sæd i hele Europa

Digital marketing er en størrelse, der udvikler sig konstant.

Hvad enten det er e-mail-marketing, Google, YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, TikTok eller Spotify, så har vi kompetencerne. Vi ser digital marketing som et middel til at opnå nogle forretningsmæssige mål. Vi har en dyb indsigt på tværs af brancher, der bliver sat i spil, når vi enten skal sælge, brande, skabe leads, skabe position i markedet eller andet, der skærper jeres forretning.

Discipliner såsom SEO, search ads, shopping, YouTube, display, paid social, community management, e-mail-marketing og automation indgår altid i en samhørighed med forretningsstrategien og resten af vores kommunikation, så vi ikke går på kompromis i jagten for at opnå kortsigtede nøgletal med digital marketing.

Vil du vide mere?

Bliv kontaktet