Platforme og websupport

Med et utal af valgmuligheder kan det være svært at vælge CMS-platform, og det er ikke helt uvæsentligt, hvilken platform du vælger. Dit valg vil bl.a. have stor betydning for, hvor nemt det er for dig at administrere websitet i dagligdagen. Da dit website er et afgørende talerør ud til dine målgrupper, skal det være let for dig at tilføje nyt indhold til nyhedssiden, tilføje en ekstra kontaktformular så salgsafdelingen får nye friske leads eller sikre, at jeres udenlandske datterselskab får implementeret det rette sproglag.

Hos Clienti er vi meget opmærksomme på at gøre din rolle som webadministrator så enkel som mulig. Med Umbraco som CMS-platform, får du en skalérbar løsning, som løbende kan udbygges, når nye ideer opstår - for det ved vi, at de gør. Samtidig får du et open-source CMS med et stort internationalt community, der hele tiden videreudvikler, og dermed sikrer et stærkt fremtidsperspektiv for dit website.

Clienti er Umbraco Cloud leverandør, og vi har opnået status som Umbraco Cloud Powerhouse, idet vi er i blandt de bureauer i Danmark med flest online løsninger på Umbraco Cloud. Med Umbraco Cloud får du en hostingløsning, der ligger i skyen til en meget attraktiv pris og helt uden, at det går på kompromis med dit websites oppetid eller for datasikkerheden. Der er mulighed for et særskilt udviklingsmiljø, hvor nye initiativer kan testes, uden at det behøver at være tilgængeligt for alle jeres besøgende. 

En gang imellem kan det være godt at have en livline at trække på, når det gælder noget så teknisk som et website. Og som kunde hos Clienti sidder vi klar til at hjælpe dig med websupport på flere forskellige CMS-systemer, hvor vi, udover Umbraco, er certificeret i DynamicWeb og supporterer ligeledes WordPress-løsninger.

Vil du vide mere?

Bliv kontaktet